Напрежение в Божурище след жестокото убийство на 37-годишния Петър. Той е бил

...
Напрежение в Божурище след жестокото убийство на 37-годишния Петър. Той е бил
Коментари Харесай

Гавра: Убитият Петър е бил съблечен и влачен гол в Божурище

Напрежение в Божурище след жестокото ликвидиране на 37-годишния Петър. Той е бил пребит до гибел измежду бял ден в парк " Орлите " в града. Има арестуван, повдигнато му е и обвиняване.

Младият мъж е бил погубен във вътрешността в парка, а сестра му съобщи пред Bulgaria ON AIR, че мотив за убийството е 16-годишно момиче. Жената твърди, че брат ѝ е погубен от бащата на момичето, откакто трети човек е направил конспирация и е декларирал, че убитият Петър се е опитал да съблазни момичето.

Твърдения, които Катерина и околните на Петър дефинират като откровена неистина.

" Убийството е станало по доста противен метод - пребили са го, дотам са го ритали, че експертизата демонстрира, че е умрял от черепно-мозъчна контузия, както и че далакът му е бил раздран на две ", сподели сестрата на убития - Катерина Стойчева.

По думите ѝ Петър е бил без дрехи и влачен гол.

" Това е изключителна подигравка. Този драматичен случай се случи поради едно момиче, което е другарка на брат ми. Казали са на нейния татко, че брат ми я е закачал и че бил ѝ споделил нещо, след което се открива, че това не е по този начин. Момичето също е дало показания, че това не е правилно. Казала е, че брат ми не я е докосвал и че са били другари ", добави Катерина Стойчева.

Бившата брачна половинка на арестувания за убийството отказва коментар. А фамилията на убития Петър упорства за най-тежката присъда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР